Minket választottak többek közt:

Filmkészítés

A Merit Film-mel együttműködve image film és reklámfilm specialistaként az elmúlt években számos magyar állami és multinacionális vállalat számára készítettünk egyedi hangvételű, hatásos, nemzetközi színvonalú munkákat.

A teljesség igénye nélkül a mi közreműködésünkkel készültek a Richter Gedeon és az Egis Gyógyszergyár image- és reklámfilmjei, a Market Építő Zrt HR-filmje és a Groupama Aréna (FTC Stadion) filmje, a TV2 imidzskampánya, a Tredegar biztonsági filmje, a Media Markt, a Gyöngy Patikák, a Béres Magnézium termékek országos reklámkampánya valamint részt vállaltunk a Magyar Telekom, a Vodafone, a Raiffeissen Bank filmjeinek elkészítésében is.

Ezen felül pedig keretszerződés keretében a Philip Morris és a Bayer Hungária eseményeinek rögzítését is végezzük.

18 év tapasztalat corporate imidzskommunikációban:

 • cégbemutató filmek
 • reklámfilmek
 • multimédia és honlap tervezés

Munkáink során teljeskörű kivitelezést vállalunk:

 • a forgatókönyvírástól
 • a forgatáson át
 • az utómunkáig.

Előnyök:

 • párhuzamosan, egy kézben
 • mi egységes koncepcióval, egy cégben, egy infrastruktúrával végezzük több, a piacon külön funkcionalitással működő cég munkáját,
 • így az ügynökséggel való kommunikáció egy csatornán zajlik,
 • az együttműködés folyamata így zökkenőmentes,
 • a határidők 100%-ban megtarthatóak,
 • az ár/teljesítmény arány pedig kimagasló.

Emellett cégünk a piacon egyedülálló módon a filmgyártási munkálatokkal párhuzamosan, kiváló költséghatékonysággal vállalja ügyfelei imidzsfotózását, online tartalom-fejlesztését (pl. honlap, Facebook) és multimédia tartalmainak elkészítését is (pl. érintőképernyős szoftverek, technológiai bemutató animációk stb.).

Image film készítés

Egy modern image film (más néven imidzsfilm, imázsfilm vagy cégbemutató film) a cég arculatát, küldetését, főbb ismérveit, tevékenységét, szolgáltatásait, termékeit mutatja be magas színvonalon, a reklámfilmek és mozifilmek képi világához közelítő minőségben. Egy jól sikerült image film minden eredményes tárgyalás, prezentáció, konferenciaszereplés vagy céghonlap alapvető kelléke.

Húsz év tapasztaltunk van corporate image kommunikációban - a piac minden területéről származó magyar (magán és állami) és nemzetközi cégeknek készítettünk igényes filmeket. Ügyfeleink irodájában, telephelyén forgatott jeleneteink megrendezett, szereplőkkel külső helyszíneken eljátszott szituációkkal és XXI. századi színvonalú animációs betétekkel egészülnek ki.

Image filmjeinket jellemzően 3-5 percben, hatásos és nemzetközi színvonalú képi világgal készítjük el, ügyfeleink arculatának és fő üzeneteinek alapos megismerését követően. Ügyfeleinknek számos esetben készítünk a filmekből rövidebb és hosszabb változatokat, többnyelvű mutációkat, prezentációba illeszthető animációkat.

Cégünk az image film gyártásával párhuzamosan, egy kézben, egy infrastrukturával, költséghatékonyan tud készíteni image fotókat, honlapot vagy microsite-ot, videóbanner és multimédia alkalmazásokat.

Referenciafilm

Egy korszerű referenciafilm a cég telephelyét, termelését vagy szolgáltatását és termék portfólióját mutatja be XXI. századi képi színvonalon. Sok esetben használják tárgyalások során a cég általános bemutatására, prezentációk kellékeként, konferenciaszereplés során vagy a cég honlapján.

Húsz év tapasztaltunk van corporate image kommunikációban - a piac minden területéről származó magyar (magán és állami) és nemzetközi cégeknek készítettünk igényes filmeket. Ügyfeleink üzemeiben, irodájában, telephelyén forgatott jelenetek, dokumentumfelvételek és interjúk váltakoznak magas színvonalú animációs betétekkel, infografikákkal - valamint a termék vagy szolgáltatási portfólió elemeinek részletes bemutatásával.

Referenciafilmjeinket jellemzően 2-10 percben, a kor követelményeinek megfelelően a televízióműsorok színvonalát meghaladó képi világgal készítjük el, ügyfeleink tevékenységének, termékeinek/szolgáltatásainak és fő üzeneteinek alapos megismerését követően. Ügyfeleinknek számos esetben készítünk a filmekből rövidebb és hosszabb változatokat, többnyelvű mutációkat, prezentációba illeszthető animációkat.

Cégünk a referenciafilm gyártásával párhuzamosan, egy kézben, egy infrastrukturával, költséghatékonyan tud készíteni referencia fotókat, honlapot vagy microsite-ot, videóbanner és multimédia alkalmazásokat.

Reklámfilm készítés

A reklámfilm a ma ismert leghatékonyabb eszköz egy cég arculata vagy egy termék reklámozására. Jellemzően 20-60 másodperc közötti terjedelemben készül (bár online felhasználás esetén ennél hosszabb reklámfilmek is hasznosak lehetnek), és rendkívül koncentráltan, a marketing-kommunikáció jelentős eszköztárával mutatja be a reklámozni kívánt céget vagy terméket.

Az image reklámfilmek egy új cég piacra való bevezetésének vagy egy már ismert cég újrabevezetésének (rebranding) kiváló eszközei. A termék reklámfilmek egy új termékbrand (márka) bevezetésének vagy újrabevezetésének eszközei.

Cégünk közel kétszáz reklámfilmet kitevő portfóliójában a piac minden területéről rendelkezik sikeres kampányokkal, kis és nagy vállalatoknak egyaránt, a műszaki kiskereskedelemtől a gyógyszeriparon vagy épp a divaton át az FMCG szektorig.

Full-scale kreatív ügynökségként vállaljuk teljes kampányok tervezését és lebonyolítását - médiaügynökségi partnerünkkel együtt pedig a televízió, sajtó- és online médiafoglalásban is hatékony megoldásokat kínálunk.

Szeretne gyorsan árajánlathoz jutni a reklámfilmjével kapcsolatban? Kíváncsi az árakra? Összeállítottunk egy 1 perc alatt kitölthető űrlapot, amely alapján felesleges körök nélkül tudunk Önnek egészen pontos ajánlatot adni az elképzelt reklámfilmjére.

Reklámfilm árajánlat gyorsan

Online filmek

Számos esetben merül fel igényként a speciálisan online terjesztésre készülő filmek készítése ügyfeleink részéről. Ezek lehetnek image filmek, referenciafilmek vagy reklámfilmek, de számos speciális kategóriában is kínálunk megoldásokat:

Vírusfilmek: olyan hatásos kisfilmek, amelyeket a nézők maguktól küldenek tovább vagy osztanak meg egymás között fontos tartalmuk, humoruk, drámai hangvételük vagy izgalmas megoldásaik miatt.

Interaktív filmek: ezek a filmek számos ponton választási lehetőséget kínálnak a nézőknek - például egy rövid cégbemutatás után az érdeklődő választhat, a cég mely tevékenységéről szeretne további filmrészletet látni.

Tematikus filmek: egy-egy kiemelt tevékenység, termék, szolgáltatás részletesebb bemutatását célzó kisfilmek, amelyek a speciális érdeklődési körű ügyfeleket célozzák meg.

Infografika animációk: akárcsak az animációs filmek, az infografika animációk is hatékony, gyors kommunikációs eszközök, amelyek egy céghonlap vagy banner fontos elemei lehetnek.

Esemény rögzítése

Ha cégének valamely fontos eseményét (évforduló, konferencia, sajtótájékoztató, stb.) kívánja megörökíteni, válasszon minket.

Egy jó rendezvényfilm bemutatja és kiemeli a rendezvény célját, vendégeit, a vállalkozása munkatársait, a későbbiekben belső használatban akár egy csapatépítő tréning anyaga is lehet. A film HD technológiával készül, a film elkészítést a forgatás napjától számított 5-10 munkanap alatt tudjuk vállalni. A filmek ajánlott hossza klipszerű összefoglaló esetén 2-5 perc. A teljes rendezvényt felölelő film esetén 10-90 perc. Kérjen ajánlatot.

Érdekesség: mi a különbség az image film és a referenciafilm között?

Mindkettőben megjelenik a cég tevékenysége, termékei/szolgáltatásai, főbb üzenetei. Mindkettőt a cég telephelyén (is) forgatják. Mindkettő elsődleges célja a cég általános bemutatása tárgyalások, prezentációk során.

Ugyanakkor: míg az image film a cég arculatát és magas színvonalú tevékenységét hangsúlyozza (így a hangsúly a hozzáadott értéken - és a reklámfilmesen magas színvonalú, megrendezett képeken van), addig a referenciafilm inkább dokumentálja a cég tevékenységét, termékeit és szolgáltatását, a kornak megfelelő magas képi színvonalon.

A kettő ötvözete gyakori igény: a film a cég általános üzeneteivel, arculatával, küldetésével kezdődik - majd rátér a cég tevékenységének részletező bemutatására.

Korábbi munkáink

Blahó László fotó

Blahó Lászlónak hívnak.
Szabadúszóként több, mint 20 éve foglalkozom filmes és webes munkákkal. Sok honlap és fotós projekt fűződik a nevemhez. A Stúdió Budapest, Magyarország központtal működik.

Kapcsolat

Partnerek