Fotózás

Az alkalmazott fotográfia teljes területén kínálunk minőségi megoldásokat az érdeklődőknek. Az elmúlt évtizedben a legkülönbözőbb területeken szereztünk tapasztalatokat:

Portréfotó és modellfotó: műteremben vagy eredeti helyszínen, semleges vagy markáns háttér előtt, praktikus vagy esztétikai célból - cégünk széles portfólióval rendelkezik ezen a területen. Igény szerint tapasztalt stylist és sminkes munkatársunk bevonásával - és ízléses retusálással.

Image fotó: a cég arculatát, stílusát, tevékenységét hatásos képeken bemutató munkáinkkal számos helyen találkozhat - a koncepciótól a mutációkig (pl. nyomtatott sajtóreklám, online banner, honlapfotók) teljeskörű kivitelezést vállalunk.

Tárgyfotó: image fotó, termékkatalógus felvételek a legújabb technológiával, a tárgyasztal mellett azonnal ellenőrizhető minőségben. Igény szerint termék stylist, food stylist vagy mock-up artist (termékmodellező) szakember bevonásával még gyártás/tervezés alatt lévő tárgyak esetében.

Helyszínfotó: telephelyek, irodák, üzemek teljeskörű feldolgozása ízléses képeken - akár 360 fokos professzionális körpanoráma képek készítése, multimédia/online felhasználásra.

Referenciafotó: gyártási folyamatok, technológiák, termékskála fotózása mobil technikával, tapasztalt stábbal, az ipar és szolgáltatás minden területéről származó referenciamunkákkal.

Teljeskörű megoldást nyújtunk

Ha minket bíz meg a fotózással, úgy nem kell műterembérléssel, statiszta-kereséssel bajlódnia, nem kell hosszú ideig várnia a képek elkészítésére, nem kell külön grafikust felkérnie a képek retusálására, átalakítására, méretezésére, a megfelelő formátum kialakítására, az adott alapszínekhez illő hátterek beillesztésére.

Néhány publikus munkánk:

Beauty, glamour és akt fotók

Az összes fotó az 500px.com-os galériámban tekinthető meg.

Ha megtetszettek a munkáim és szeretnél részt venni egy-egy fotózásomon modellként, akár díjazásért cserébe is, akkor kérlek jelentkezz.

 

Blahó László fotó

Blahó Lászlónak hívnak.
Szabadúszóként több, mint 20 éve foglalkozom filmes és webes munkákkal. Sok honlap és fotós projekt fűződik a nevemhez. A Stúdió Budapest, Magyarország központtal működik.

Kapcsolat

Partnerek