Multimédia programozás

Eddig korábban csak képek, illusztrációk és ábrák gazdagíthatták szövegeinket, addig mára a technika számos lehetőséget nyújt mozgások bemutatására, hangok beillesztésére, videók használatára. Akár az anyag grafikus felülete, akár a CD, DVD csomagolása reklámhordozóként is funkcionál, minőségi megjelenéssel. A multimédia anyagok bemutathatják vállalkozását, termékeit, szolgáltatását, képet nyújthatnak a gyártás egészéről és részéről, a referenciákról. Mindezt egyszerűen áttekinthető, menü struktúrával felépített rendszerben, lehetőséget adva arra, hogy a használó a számára érdekesnek tartott tartalomhoz könnyen visszatérhessen, a kevésbé izgalmasakat kihagyja.

A multimédia CD-k, DVD-k, oktató anyagok felhasználása vásárokon, bemutatótkon, kihelyezett információs terminálon, kiemelt partnerek felé történő információszolgáltatás alkalmával, de promóciók vagy pályázatok anyagának hordozóiként is lehetséges. Tartalomtól függően oktatási célra multimédiás CD, DVD készítése célszerű, itt a tervezésnél elsődleges, hogy jól strukturált legyen a felület kialakítása, ill. céges bemutatkozó anyagok esetén a prezentációs lemez gyártása a jó megoldás és egyes termékek piaci bevezetését elősegítheti a megfelelő promóciós lemez készítése.

További előnye a multimédiás CD-knek, DVD-knek, hogy fizikai megjelenésük is alakítható, vagyis már küllemükkel felkelthetik a kíváncsiságot vagy közvetíthetnek egy kívánt üzenetet. A multimédia CD formai változatosságának csak a közölni kívánt információ mennyisége szab határt, mely 30-60 Mb (névjegykártya méretű prezentációs CD) és 700 Mb (normál korong formájú multimédia CD), ill. 4,7 Gb (multimédia DVD) között változhat.

Multimédiás lemez tervezés terén gyakorlott designereink az elképzelések és igények széles skáláját képesek igényesen és eredetien megvalósítani.

Korábbi munkáink

Blahó László fotó

Blahó Lászlónak hívnak.
Szabadúszóként több, mint 20 éve foglalkozom filmes és webes munkákkal. Sok honlap és fotós projekt fűződik a nevemhez. A Stúdió Budapest, Magyarország központtal működik.

Kapcsolat

Partnerek